UNIGLOBE Smart Travel
travel simplified
Lees deze mail online.
 
Uniglobe Travel Holland
 
 
Inhoudsopgave
Interview met Angéla
Air France biedt VIP Service op Schiphol
Focus op klant
Sneller WIFI in Thalys
Garuda & KLM vaker naar Jakarta
British Airways:Nieuwe lounge op Schiphol
Bekend format in een nieuw jasje 
Met gepaste trots presenteren wij u onze maandelijkse nieuwsbrief in een nieuw jasje; een verfrissende lay out en daarbij tevens de mogelijkheid om alle nieuwsberichten verder te lezen op onze blog pagina. 

Op deze pagina leest u overigens ook de actualiteiten die voor u als reiziger belangrijk zijn. Neem gerust een kijkje!
 
 
 
Een nadere kennismaking met..... Angéla.
Om het jaar goed te beginnen is Angéla Doup als stagiaire bij ons begonnen. In dit interview zullen wij haar kort aan u voorstellen…,

Wat heb je hiervoor gedaan? 
Na de HAVO heb ik een versnelde MBO Toerisme opleiding afgerond, waarvoor ik stage heb gelopen als reisleidster bij Sunweb op Kos in Griekenland. Vervolgens heb ik acht maanden rondgereisd en gewoond in Brazilië. 
  Lees meer
 
 
 
 
Air France biedt VIP Service op
Amsterdam Airport Schiphol
Flying Ble profiteren niet alleen van de La Première VIP-service tijdens de overstap op Parijs-Charles de Gaulle, maar kunnen ook bij vertrek van Schiphol rekenen op een eersteklas service: de exclusieve VIP Service van Amsterdam Aue-deelnemers die kiezen voor La Première van Air Francirport Schiphol.
  Lees meer
 
 
Uniglobe Travel Holland
Focus op de klant
Waar de focus bij zakenreisbureaus van oudsher transactiegericht was, is dit de laatste jaren verschoven naar klantgericht.
  Lees meer
 
 
 
 
Sneller WiFi in Thalys
Sneller WiFi in Thalys Reizigers in de Thalys krijgen eind 2015 de beschikking over snelle draadloos internet in de trein. Daarmee wil Thalys inspelen op de behoefte van (zaken)reizigers naar optimale connectiviteit tijdens hun reis.
  Lees meer
 
 
 
 
Garuda en KLM vaker naar Jakarta
Door de introductie van meer vluchten en de codeshare overeenkomst in Economy en Business vergroten Garuda en KLM in 2015 de keuze uit vluchten tussen Schiphol en Jakarta.
  Lees meer
 
 
 
 
British Airways: nieuwe lounge op Schiphol
British Airways heeft een nieuwe, eigen lounge geopend op Schiphol. De ruimte bevindt zich achter de paspoortcontrole in Lounge 3 en is open van 6.00 tot 21.45 uur.
  Lees meer
 
 
 
UNIGLOBE Smart Travel
UNIGLOBE Smart Travel
   
 
Profiel wijzigen
Privacy
Disclaimer
Afmelden
 
 
http://www.uniglobesmarttravel.nl